Stanování na našem letišti!

Přátelé, modeláři a příznivci našeho klubu, konalo se historicky první stanování naší talentované mládeže na letišti U Háje.

Sjeli jsme se v pátek po škole, po práci, na letišti a vybili jsme hned veškeré baterky. Naštěstí máme nový výkonný solár, tak jsme jen bez přestávky měnili baterky u nabíječek. Počasí nám výhledově moc nepřálo, mělo dosti foukat s teplotami nad 30°C. Nakonec jsme si polítali v sobotu i neděli před, i po, snídani, kdy foukalo naprosto minimálně. To samé v sobotu večer. Přes největší pařák, v sobotu odpoledne, jsme vzali mládež do stínu stromů, na Lipenecký rybník, kde jsme si s minimálními škodami na majetku zajezdili se svými lodičkami. Náš pan předseda se obětoval a zůstal na letišti aby po nás umyl nádobí po obědě a také připravil vynikající večeři, jako vždy. Po setmění, když už jsme na letadla opravdu neviděli, se hrály už jen hry jako například pétanque. V neděli jsme se již začali pomalu balit a rozjíždět do svých domovů. Někteří již před obědem, někteří ještě vyčkali a vyrazili až po obědě.

Tuto zkušenost hodnotíme jako velmi vydařenou a jistě se stanování na letišti bude opakovat!

Jménem klubu bych chtěla poděkovat všem zúčastněným a jménem zúčastněných bych ráda poděkovala zejména panu Faixovi, předsedovi našeho klubu, který se o nás po celou dobu pobytu staral.

Děkuji! (externí redaktorka, Ivana Bačinská)

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď