Úklid beden na letišti

Prudký vítr, který odnesl střechu jedné z beden 100m daleko do pole, nás trochu popostrčil k finálnímu ustavení beden.
Shodli jsme se, že bude dobré vybudovat „závětří“ a v jedné z beden „ložnici“ pro přespávání během stanování na letišti, které by bylo pěkné opět přemístit na naše letiště, kde si můžeme podle počasí s termínem pohnout dle libosti.
Toto stanování nás ani kluky z kroužku nic nestojí a všichni určitě rádi podpoříme rozvoj mládeže.
Zatím se nám podařilo přemístit podlahu jedné z beden. Na druhou kompletní bednu zařizujeme mechanizovanou manipulaci.

1 komentář

  1. Dnes odpoledne se přihodilo po dlouhé době něco opravdu výjimečného. Po obědě jsme se sešli na našem modelářském plácku v pracovním a světe div se, podařilo se nám přesvědčit i Milana Černého, aby se taky ukázal. Za to tedy asi musíme poděkovat asi spíše pánubohu, který na náš kraj v minulém týdnu seslal mohutnou vichřici a ta rozházela části rozebrané bedny do pole místním zemědělcům, jako by to byly listy papíru. O tom, jaká to dovede být síla, jsme se přesvědčili v okamžiku, kdy jsme v osmi lidech odnášeli největší desku a museli jsme si cestou z pole ven odpočinout, protože jsme opravdu dále nemohli.
    Desku a i ty ostatní jsme nakonec z pole dostali, to byla první část našeho dnešního úkolu. Druhá část úkolu byla pokusit se pohnout dnem rozbourané bedny, to už nám Milan sliboval nějaký ten pátek(možná rok a víc, že :-):-):-) ? ). No nakonec se toho muselo zhostit osm párů silných rukou a dno se pomalu vydalo na nové místo určení, vedle stávajících buněk, což se skutečně podařilo. Ještě nás čeká zajistit mechanizaci, která nám pomůže pohnout s druhou bednou. Ta přežila řádění povětrnostních vlivů bez úhony, klidně si stojí na místě a překáží parkování našich vozidel. Výsledkem našeho snažení bude tedy i přemístění druhé bedny k buňkám a když k tomu přidáme ještě něco vlastní práce, tak bychom měli vylepšit zázemí pro letní aktivity jednak s mládeží, ale i pro jiné akce
    MK Louny.
    Jinak super výkon a poděkování patří všem zúčastněným. VN

Přidejte odpověď