„Bubák“ na letišti

Budku jsem nazval „bubákem“, ve skutečnosti se jedná o mobilní myslivecký posed, který mi tak z dálky připadá.
Už začátkem minulého týdne nás prostřednictvím Milana Gregora upozornili členové mysliveckého svazu na možný výskyt černé zvěře (divočáků) v rajonu našeho letiště. Umocněno je to i tím, že na poli směrem k obci Líšťany je oseta kukuřice, která právě začíná vyrážet vzhůru k oblakům sucho – nesucho. Lze tedy očekávat, že naše plocha se také stane terčem zájmu divočáků. 
Členové mysliveckého sdružení proto umístili mobilní posed na levý kraj plochy v západním směru, aby mohli černou zvěř likvidovat. Věřím, že mušku budou mít dobrou a počet divočáků se jim podaří snižovat. Z toho důvodu se budou na ploše pohybovat i auta myslivců. Pro nás je posed opravdu takovým malým bubákem, strašidýlkem, kvůli kterému se možná budeme obávat o osud našich modelů, ale pokud bude RC souprava v pořádku, zrak ostrý a palce pevné na kniplech, není se čeho bát. Umíme přece své miláčky ovládat.
Foto posedu je v přílohách, obrazce na ploše nejsou stvořeny mimozemšťany, ale naší sekačkou řízenou Milošem Helerem, který dal skoro průchod své fantazii. Ba ne, sekal vysokou trávu v místě výskytu hub :-). Na jedné z fotek je také patrná rýha v poli od nezvaného návštěvníka.
 
Přeji všem spoustu hezkých letových zážitků
 
Za MK Louny
V. Neubert

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď