Setkání talentované mládeže bez rozdílu věku – Pozvánka

Vážení kolegové,
dovolím si Vás touto cestou pozvat ke strávení společného týdne modelářské dovolené na letišti AEK Raná ve dnech od 29.7. do 5.8.2018, kterou pořádá LMK Louny pod názvem „Setkání talentované mládeže bez rozdílu věku“.
„Akce akcí aneb zasloužená dovolená“ se tedy kvapem blíží. Platí jako vždy, že se sjíždíme se v prostorách AEK Raná již v neděli 29.7.2018 po obědě 🙂 a během odpoledne.  Komu se nepodaří dorazit v neděli, dejte vědět mailem pro přehled, s kým lze počítat :-). Věřím, že tato pozvánka je pouze formální a všichni již máte tento termín ve svých kalendářích poznamenaný už od minulého setkání, a že se na něj těšíte jako my „louňáci“.
Ubytování je v areálu AEK Raná dohodnuté tak, jako bylo i v uplynulých letech.
Stravování je v tomto roce zajištěné p.Zdeňkem Fúsem, z restaurace „Ponorka“ na Rané jako v minulém roce 2017. Na jídelním lístku se pracuje.
Ceny za stravování a ubytování by se měly držet zhruba ve výši minulých let.
Pitný režim opět zajišťují Karel Kotelenský & Miloš Heller.
Odkládání  našich velkých miláčků je domluveno s vedením AEK p.Morchem a zajištěno v hangáru č.3. Provoz aerovleků bude jako obvykle na kraji hlavní dráhy, přičemž provoz velkých letadel má jako vždy přednost. S výškou bychom také neměli mít problém, ale bude záviset na dohodě s řídícím létání AEK Raná
Brána na letiště je jako obvykle ovládána telefonem a do databáze na období našeho setkání už jsou zařazena obvyklá telefonní čísla. Telefonní čísla všech účastníků nejde do systému zadat, proto je třeba si vzájemně vyhovět a bránu lze kamarádovi otevřít i na dálku.

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď